© 2016 by Fool's Paradise.  Proudly created with Wix.com

Admin
Jul 7, 2017

Gå aldrig glip af noget

0 comments

Med notifikationer til mobil er du altid opdateret med alt, der sker i dit forum. For at aktivere notifikationer gå til din Profilside og derefter til Indstillinger.

Så snart du har vlagt notifikationer, får du besked når nogen synes godt om dit indlæg, kommenterer på noget, nævner dig i en kommentar og når nogen du følger publicerer et indlæg.

New Posts
  • Admin
    Jul 7, 2017

    Er du ikke ved din stationære computer? Det er nemt at administrere dit forum fra dine mobile enheder. Del, slet og sorter indlæg, eller del dem på de sociale medier. Aktiver eller deaktiver dine kommentarer og mere. Du kan også fastgøre dine yndlingsindlæg, så flere kommer til at se dem og de får flere kommentarer. Så snart du har du har oprettet dit forum på din computer, har du kun brug for din telefon.
  • Admin
    Jul 7, 2017

    Det er nemt at redigere og finde rundt i forummet på mobile enheder. Det virker ligesom på din computer og ser fantastisk ud. Dine besøgende kan gøre alt fra deres telefon. De kan skrive indlæg, kommentere, tilføje billeder, emojis, dele indlæg på sociale medier og mere.